e-mailnet.org


Sendblaster

SendBlaster is ontworpen om snel en automatische e-mail berichten te zenden via verschillende distributie lijsten. In plaats van het onpersoonlijke "Beste Klant" is het mogelijk om "persoonlijke" nieuwsbrieven te sturen.

Elke bericht word afzonderlijk gezonden, daardoor is de privacy van de ontvangers absoluut veilig. Deze manier van vezenden voorkomt dat per ongeluk het e-mail adres van anderen wordt vrij gegeven.

Een bericht kan gemaakt worden direct met het programma zelf. maar het is ook heel goed mogelijk om HTML en of tekst bestanden te gebruiken. Ook is het mogelijk om afbeeldingen in de email zelf te plaatsen. Dit voorkomt onnodige veiligheids waarschuwingen van email clients zoals Outlook.

Het distributie lijst beheer is hoogwaardig geperfectioneerd, met enkele klik?s kunt U nieuwe lijsten cre?en, bestaande lijsten aanpassen en adressen invoeren van uitwendige bronnen. Het is mogelijk gegevens in te voeren van: Van geformateerde tekst bestanden (.csv) Outlook Express Van het klipbord Van een web pagina Het is ook mogelijk voor het ontvangen van Inschrijvingen/Uitschrijvingen berichten op een speciaal toegekend e-mail adres, verschillend voor elk distributie lijst: om U In te schrijven in deze lijst moet U een e-mail zenden met ?Inschrijving? in de onderwerp lijn (of ?Uitschrijven? om verwijdering).

Beheren van Inschrijvingen doormiddel van e-mails en de mogelijkheid van gegevens in te voeren van een web bron zal het U mogelijk maken van gemakkelijk de zend lijst functies aan Uw web site toe te voegen, laat SendBlaster zich bezig houden met het aanpassen van Uw lijsten en het zenden van berichten naar de juiste ontvangers.(dit door het voor komen dat berichten gezonden worden naar de verkeerde personen).

Het e-mail distributie lijst beheer is eerder gesofisticeerd: met een enkele klik kunnen de adressen geactiveerd worden, en het is mogelijk de gegevens te filteren op zeer geavanceerde wijze, dat gebaseerd op de inhoud van een of meer velden. Met deze twee functie te combineren maak U het mogelijk berichten te zenden naar speciale subgroepen van adressen in een specifieke lijst (als voorbeeld, alleen mensen wonende in een specifieke omgeving of alleen naar contacten die een specifiek beroep uitoefenen).

De software herkend ook nieuwe Inschrijvingen, het is daarvoor mogelijk een bericht te zenden alleen maar naar de mensen die dit bericht nog niet eerder hebben ontvangen. Retour e-mails worden ook verwerkt, zodat niet geldige adressen verwijderd kunnen worden of tijdelijk op non actief worden gezet.

senblaster
home about us contact us FAQ web partners privacy policy sendblaster acumulus